Tips en inspiratie om gezonder en vitaler te leven.

Ready to join The Flock?

Fit & Health Club Wevelgem verandert van naam en krijgt vanaf 19 oktober 2020 een volledig nieuwe branding. Welkom op onze nieuwe website.

Onze nieuwe naam is … The Flock.

Wat betekent The Flock?

Als je The Flock opzoekt in een Van Dale-woordenboek is de betekenis: een groep, kudde of zwerm. Het is een groep van gelijkgestemden (mens of dier) die samenkomen om een behoefte te vervullen. Laat dit nu net hetgeen zijn waarvoor ik wil dat The Flock staat. Een sociale en motiverende omgeving waar je samenkomt met gelijkgestemden.

Om je persoonlijke doelen te bereiken, gebruik je de trainingen en coaching van The Flock.

Waarvoor staat The Flock ?

The Flock staat voor een sociale omgeving waar je nieuwe mensen leert kennen die dezelfde doelen hebben als jij. Jordy en ik nemen jou graag onder onze vleugels, zodat je je doelstellingen niet langer alleen hoeft te behalen. Met onze expertise kijken we naar jou als persoon en zoeken we samen naar oplossingen om jouw gewenste resultaten te behalen. We zijn er namelijk van overtuigd dat iedereen een gezonder en vitaler leven kan leiden wanneer de juiste oplossingen worden geboden.

De uitdaging van The Flock is om de community, die gezonder en vitaler in het leven wil staan, beter te leren kennen. Op die manier kunnen wij je nu (en in de toekomst) beter begeleiden met gewoonte- en gedragsveranderingen die passen binnen jouw levensstijl. Met The Flock wil ik samen met jou en de kudde verder blijven groeien.

Daarom zitten er nog enkele leuke zaken aan te komen om onze begeleiding nog verder te verbeteren en uit te breiden.

Blijf The Flock en de website dus zeker volgen om op de hoogte blijven van onze verdere ontwikkelingen.

Jouw shepherd

Falko

Hi, mijn naam is Falko, personal trainer bij The Flock.

Fijn dat je onze blog over gezonder en vitaler leven bezoekt! We doen er alles aan om jou elke dag weer te kunnen inspireren met nieuwe tips over sport, voeding en beweging.

Opmerking of een tip? Stuur ons gerust een berichtje!

The Flock: gezonder en vitaler leven
The Flock Wings
The Flock Menenstraat 515 8560 Wevelgem +32 494 98 42 58 advies@theflock.be